Tarieven BookDinners

Op BookDinners stel je zelf het pakket samen dat past bij jouw wensen.

Stel je eigen pakket samen

Sluit je aan bij hét netwerk van, voor en door restaurants

Ieder restaurant op BookDinners heeft een basisvermelding voor slechts 15 euro per maand, commissievrij. Deze basisvermelding kun je uitbreiden met extra producten en diensten, zoals de reserveringswidget of de reviewtool. Stel hieronder het pakket samen dat past bij jouw wensen!

online marketing online ondersteuning restaurant bookdinners

Basisvermelding

€ 15/Maand

Een profiel inclusief:
– Deelname aan nationale campagnes
– Online Marketing Scan als nulmeting
– Gratis online marketing hulplijn
– Toegang tot onze kennisbank

 

Reserveringswidget

€ 12/Maand

Met de reserveringswidget ben je 24/7 op je eigen website, via Google, Facebook én ons platform commissievrij te reserveren. Reserveringen ontvang je direct in de mail.

 

Reviewtool

€ 8,50/Maand

De reviewtool geeft door jou gekozen reviews (van al je kanalen) op een overzichtelijke manier weer. Zo is jouw website helemaal social proof.

 

SEO-optimalisatie

€ 65/Uur o.b.v. nacalculatie

Middels een SEO check kijken we waar jouw vindbaarheid in Google verbeterd kan worden. Aan de hand hiervan bepalen we relevante zoekwoorden en gaan we aan de slag om jouw website beter te laten ranken in Google.

Social media management

€ 200/Maand

Wij kunnen jouw Facebook en Instagram uit handen nemen. Op basis van je bedrijf maken we een posting plan. Dit werken we uit in een content kalender met posts. Zo besteed jij maar 15 min per maand aan social media.

Webcare

€ 100/Maand

Met dit pakket gaan wij online de interactie aan met je gasten. We reageren dagelijks op alle reviews, gaan de interactie aan op social media en zorgen dat iedere gast zich online gehoord voelt.

Social advertising

€ 65/Uur o.b.v. nacalculatie

Middels gerichte Facebook en/of Instagram advertenties op jouw doelgroep trekken we nieuwe gasten naar je website of kanaal. Afhankelijk van je doelstellingen maken we een campagneplan.

Google Advertising (SEA)

€ 65/Uur o.b.v. nacalculatie

Door middel van betaalde advertenties op Google dirigeren we nieuwe gasten naar jouw website. We starten met een zoekwoordenonderzoek en maken een campagneplan, afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen.

Website optimalisatie

€ 65/Uur o.b.v. nacalculatie

Heb je punten van aandacht op je website? Dan kunnen onze webdesigners deze opvolgen in overeenstemming met jou, zodat jij een optimale restaurantwebsite krijgt.

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: