BookDinners is er van, voor én door de horeca

Sluit je vandaag nog aan bij het snelstgroeiende online restaurant netwerk van Nederland!

Bezorgen, afhalen en alle initiatieven

Rondom het Corona virus

Na de publieke sluiting van zondag 15 maart, is het voor veel restaurants een lastige periode geworden. Wij helpen je graag op weg met tips & adviezen.

Restaurants kiezen ervoor om tijdelijk afhaal- en/of bezorgopties aan te bieden. Jij ook? Lees dan onze bezorg- en afhaaltips om dit juist in te richten.

Aan alle kanten worden initiatieven opgezet om restaurants te steunen in deze lastige tijd. Wij hebben voor jou alle initiatieven op een rij gezet!

De 5 beloftes van BookDinners

Altijd commissievrij

Eerlijke reviews

Deelname aan nationale campagnes

Online Marketing Scan voor je kanalen

Gratis online marketing hulplijn

Reserveringsplatform & online marketing partner

BookDinners

Samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) als partner en medeoprichter streeft BookDinners naar een eerlijke horeca. Zo is jouw restaurant te reserveren zonder commissie en kunnen gasten alleen een review plaatsen na een daadwerkelijk bezoek. Ook is BookDinners jouw kennispartner op het gebied van online marketing. Zo bieden we gratis advies en voeren we online diensten uit, zoals website optimalisatie, social media beheer en meer. Restaurants zoals The Harbour Club, STAN&CO, De Beren en Dudok kozen al voor BookDinners.

BookDinners is je partner

Online Marketing Advies

In het huidige restaurantlandschap is een goed online voorkomen niet meer weg te denken. BookDinners is hierin je partner en heeft als missie om ieder aangesloten restaurant ‘Online Gastvrij’ te maken. Aan de hand van een Online Marketing Scan doen we een nulmeting voor jouw restaurant.

Met de praktische verbeterpunten kun je zelf aan de slag gaan aan de hand van onze whitepapers. Geen tijd of kennis op dit gebied? Onze online marketing specialisten ondersteunen je graag, zodat jij je kan focussen op de core-business van je bedrijf!

Volledig commissievrij met eerlijke reviews

Reserveringsplatform

  • Ruim 2.000 aangesloten restaurants
  • Géén commissie per couvert
  • Alleen reviews van gasten die echt geweest zijn
  • Samenwerking met 100 foodlovers en chefs met bereik van 2 miljoen gasten per maand
  • Jouw restaurant vindbaar op jouw unieke kenmerken door onze handige filter
  • Jouw restaurant opgeslagen in lijstjes van gasten
  • Koppeling met 7 reserveringssystemen
  • Dit voor een vaste prijs vanaf €15 per maand

“Vanuit de Debuut groep zien wij de noodzaak om in het huidige restaurant landschap op alle online vlakken actief te zijn. Wij staan als geen ander achter dit nieuwe initiatief van BookDinners. Met hun kennis en expertise in het online restaurant domein, kunnen zij restaurateurs optimaal adviseren en ondersteunen in de online marketing activiteiten.”

– Sjoerd van Barneveld, Marketing Manager, Debuut

Reserveringswidget & reviewtool

Tooling voor op je eigen website

De restaurantwebsite is een belangrijk onderdeel in de totale gastreis. BookDinners heeft twee tools ontwikkeld, waarmee jij een boost geeft aan je website; de reserveringswidget en reviewtool.

Met de reserveringswidget ben je 24/7 op je eigen website commissievrij te reserveren. Reserveringen ontvang je direct in de mail.

De reviewtool geeft door jou gekozen reviews (van al je kanalen) op een overzichtelijke manier weer. Zo is jouw website helemaal social proof.

Bereik nieuwe gasten zonder extra kosten

Nationale campagnes

Als restaurant geef jij je gasten graag een extraatje, maar dit doe je het liefst niet iedere keer met een korting. BookDinners biedt je de oplossing.

Als BookDinners lid doe je kosteloos mee aan onze nationale campagnes, waarmee per campagne een half miljoen gasten worden bereikt. Zo maak jij je gasten blij en bereikt jouw restaurant een grote doelgroep.

Kies het beste pakket voor jou!

Schuif jij bij ons aan?

Bekijk de mogelijkheden en tarieven of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via info@bookdinners.nl of 033 – 303 65 15.

Deze bedrijven kozen al voor BookDinners