BookDinners is er van, voor én door de horeca

Sluit je vandaag nog aan bij het snelstgroeiende online restaurant netwerk van Nederland!

Maximale capaciteit, laagste kosten

Jouw online reserveringen goed ingericht

Met BookDinners maak je jouw restaurant of café gemakkelijk online reserveerbaar, zonder commissiekosten! Aan de hand van onze reserveringsmodule, met handige tijdsblokken en reserveringsduur, kun je jouw reserveringen optimaal indelen en draaien op maximale capaciteit. Voor slechts € 25 per maand word je reserveerbaar op je website, in Google, op Facebook en op ons reserveringsplatform!

De 5 beloftes van BookDinners

Altijd commissievrij

Eerlijke reviews

Deelname aan nationale campagnes

Online Marketing Scan voor je kanalen

Gratis online marketing hulplijn

Reserveringsplatform & online marketing partner

BookDinners

Samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) als partner en medeoprichter streeft BookDinners naar een eerlijke horeca. Zo is jouw restaurant te reserveren zonder commissie en kunnen gasten alleen een review plaatsen na een daadwerkelijk bezoek. Ook is BookDinners jouw kennispartner op het gebied van online marketing. Zo bieden we gratis advies en voeren we online diensten uit, zoals website optimalisatie, social media beheer en meer. Restaurants zoals The Harbour Club, STAN&CO, De Beren en Dudok kozen al voor BookDinners.

BookDinners is je partner

Online Marketing Advies

In het huidige restaurantlandschap is een goed online voorkomen niet meer weg te denken. BookDinners is hierin je partner en heeft als missie om ieder aangesloten restaurant ‘Online Gastvrij’ te maken. Aan de hand van een Online Marketing Scan doen we een nulmeting voor jouw restaurant.

Met de praktische verbeterpunten kun je zelf aan de slag gaan aan de hand van onze whitepapers. Geen tijd of kennis op dit gebied? Onze online marketing specialisten ondersteunen je graag, zodat jij je kan focussen op de core-business van je bedrijf!

Volledig commissievrij met eerlijke reviews

Reserveringsplatform

 • Ruim 2.000 aangesloten restaurants
 • Géén commissie per couvert
 • Alleen reviews van gasten die echt geweest zijn
 • Samenwerking met 100 foodlovers en chefs met bereik van 2 miljoen gasten per maand
 • Jouw restaurant vindbaar op jouw unieke kenmerken door onze handige filter
 • Jouw restaurant opgeslagen in lijstjes van gasten
 • Koppeling met 7 reserveringssystemen
 • Dit voor een vaste prijs vanaf €15 per maand

Kies het beste pakket voor jou!

Schuif jij bij ons aan?

Bekijk de mogelijkheden en tarieven of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via info@bookdinners.nl of 033 – 303 65 15.

Widget, reviewtool & Gast Check-in

Handige tooling voor jouw restaurant

BookDinners heeft verschillende tooling waarmee je je business ondersteunt:

 • Met onze reserveringswidget ben je 24/7 op je eigen website commissievrij te reserveren. Reserveringen ontvang je direct in de mail.
 • Onze reviewtool geeft door jou gekozen reviews (van al je kanalen) op een overzichtelijke manier weer. Zo is jouw website helemaal social proof.
 • Met onze module Gast Check-in regel jij de gastregistratie online vooraf aan het bezoek van de gast. Makkelijk en gekoppeld aan je reserveringen. De gast krijgt de registratielink meegestuurd met de reservering. Gastvrij voor de gast en simpel voor jou!

Bereik nieuwe gasten zonder extra kosten

Nationale campagnes

Als restaurant geef jij je gasten graag een extraatje, maar dit doe je het liefst niet iedere keer met een korting. BookDinners biedt je de oplossing.

Als BookDinners lid doe je kosteloos mee aan onze nationale campagnes, waarmee per campagne een half miljoen gasten worden bereikt. Zo maak jij je gasten blij en bereikt jouw restaurant een grote doelgroep.

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: