Partners van BookDinners

Welkom!

Bij BookDinners werken we samen met partners die de nieuwe manier van restaurants ontdekken mede mogelijk maken. Welke partners dat zijn, vind je op deze pagina!

Partners

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de brancheorganisatie voor de horeca. Vanuit de 20.000 horecaondernemers waarmee zij samenwerken ondersteunen ze BookDinners.

Samenwerkende Horeca Ketens (SHK) is een samenwerking tussen 10 toonaangevende Horeca Ketens in Nederland.

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform in Nederland dat zich exclusief richt op de horeca (gelieerde) sector.

Centrum voor Publieke Innovatie (CPI) helpt bij de opbouw en realisatie van goede maatschappelijke ideeën.

VVV Nederland is al meer dan 40 jaar de betrouwbaarste uitgever van cadeaubonnen en –kaarten. De VVV Dinercheque geef je uit in heel Nederland. Lees meer >>>

Samenwerkende Horeca Ketens (SHK)

Debuut is de horeca organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties. Veel van deze concepten zijn ware begrippen.

Popocatapetl The Mexican. Geniet op zeven locaties van een Mexicaanse lunch, borrel of diner bij Popocatepetl The Mexican.

Beers & Barrels. Geniet in Utrecht en Breda van het unieke concept van Beers & Barrels: bier (met mogelijkheid tot eigen taptafel) en heerlijke vleesgerechten.

Café Olivier. In Utrecht en Leiden waan je je in de Belgische sferen met veel verschillende bieren en food. Een nostalgische belevenis!

STAN&CO is een casual restaurant in Arnhem, Utrecht en Zeist en straks in Den Haag en Amsterdam. Bij elke STAN&CO draait het om food, drinks en friends.

The Harbour Club. The Harbour Club bestaat uit vier vestigingen: The Harbour Club Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Rotterdam en Vinkeveen.

De Beren. Bij De Beren geniet je van de heerlijkste vlees- en visgerechten. Inmiddels zijn er meer dan 50 vestigingen door heel Nederland.

La Cubanita. Bij La Cubanita eet je voor een goede prijs onbeperkt de lekkerste tapas. Door heel Nederland vind je nu al 52 vestigingen.

Meyer Beheer BV – Horeca Exploitatie & Vastgoed houdt zich al meer dan 30 jaar succesvol bezig met het beheren van een grote diversiteit aan horecabedrijven door heel NL.

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker te eten. Moeke vind je in Delft, Breda, Rhenen, Nijkerk en Enschede.

De Horeca Groep bestaat uit zeven unieke horecagelegenheden in Leiden, waaronder Italian bar bistro Cityhall, Lot en de Walvis en The Bishop.

Onder Grote Markt Den Haag vallen zeven horecazaken op de Grote Markt in Den Haag, zoals de Boterwaag, Vavoom en de Zwarte Ruiter.

Khalid Oubaha Company is een grootschalige horecaonderneming met diverse vestigingen en evenementen in de omgeving Arnhem, Nijmegen en Enschede.

Dudok is een echte stadsbrasserie en omarmt de kunst, cultuur en bewoners van de stad waar zij gevestigd is. Dudok vind je in Arnhem, Den Haag en Rotterdam.

Onder Brothers Horeca Groep (BHG) vallen meer dan vijftien horecalocaties in Midden-Nederland, variërend van evenementenlocaties tot restaurants en een kasteel.