BookDinners Partners

Bij BookDinners werken we samen met partners die de nieuwe manier
van restaurants ontdekken mede mogelijk maken.
Welke partners dat zijn, vind je op deze pagina!

Partners

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de brancheorganisatie voor de horeca. Zij werken samen met 20.000 horecaondernemers.

SHK is een samenwerking tussen 10 toonaangevende horeca ketens in Nederland met als doel gezamenlijk sterker staan in de toekomst.

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform in Nederland dat zich exclusief richt op de horeca (gelieerde) sector.

Centrum voor Publieke Innovatie (CPI) helpt bij de opbouw en realisatie van goede maatschappelijke ideeën.

VVV Nederland is al meer dan 40 jaar de betrouwbaarste uitgever van cadeaubonnen en –kaarten. 

Samenwerkende Horeca Ketens (SHK)

Debuut is de horeca organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties. Veel van deze concepten zijn ware begrippen.

Meyer Beheer BV – Horeca Exploitatie & Vastgoed houdt zich al meer dan 30 jaar succesvol bezig met het beheren van een grote diversiteit aan horecabedrijven.

Popocatapetl The Mexican. Geniet op zeven locaties van een Mexicaanse lunch, borrel of diner bij Popocatepetl The Mexican.

Debuut is de horeca organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties. Veel van deze concepten zijn ware begrippen.

Iedereen komt graag bij Moeke. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker te eten. Moeke vind je in Delft, Breda, Rhenen, Nijkerk en Enschede.

Café Olivier. In Utrecht en Leiden waan je je in de Belgische sferen met veel verschillende bieren en food. Een nostalgische belevenis!

Debuut is de horeca organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties. Veel van deze concepten zijn ware begrippen.

De Horeca Groep bestaat uit zeven unieke horecagelegenheden in Leiden, waaronder Italian bar bistro Cityhall, Lot en de Walvis en The Bishop.

The Harbour Club. The Harbour Club bestaat uit vier vestigingen: The Harbour Club Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Rotterdam en Vinkeveen.

Onder Grote Markt Den Haag vallen zeven horecazaken op de Grote Markt in Den Haag, zoals de Boterwaag, Vavoom en de Zwarte Ruiter.

De Beren. Bij De Beren geniet je van de heerlijkste vlees- en visgerechten. Inmiddels zijn er meer dan 50 vestigingen door heel Nederland.

Khalid Oubaha Company is een grootschalige horecaonderneming met diverse vestigingen en evenementen in de omgeving Arnhem, Nijmegen en Enschede.

La Cubanita. Bij La Cubanita eet je voor een goede prijs onbeperkt de lekkerste tapas. Door heel Nederland vind je nu al 52 vestigingen.

Dudok is een echte stadsbrasserie en omarmt de kunst, cultuur en bewoners van de stad waar zij gevestigd is. Dudok vind je in Arnhem, Den Haag en Rotterdam.

Onder Brothers Horeca Groep (BHG) vallen meer dan vijftien horecalocaties in Midden-Nederland, variërend van evenementenlocaties tot restaurants.