De BookDinners Reserveringswidget

Direct en eenvoudig online te reserveren op je eigen website en alle partners

24/7 online te reserveren op je website

De BookDinners reserveringswidget

Als BookDinners lid, kun je je abonnement nu uitbreiden met onze reserveringswidget. Deze commissievrije module maakt het mogelijk dat gasten 24/7 online kunnen reserveren op jouw eigen website en onze partners. De reserveringen ontvang je direct en overzichtelijk in je mail. De widget communiceert met ons eigen BookDinners allotmentsysteem, maar ook met de andere reserveringssystemen waarmee wij samenwerken.

5 redenen om voor de widget te kiezen

Waarom onze reserveringswidget?

  • 24/7 boekbaar op je eigen website én bij onze smaakmakers
  • Gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde reserveringsmodule
  • Communiceert met BookDinners restaurantaccounts, waardoor er geen extra handelingen zijn vereist
  • Ontvang reserveringen direct in je mail
  • Uiteraard commissievrij

Interesse in onze reserveringswidget?

Bekijk onze tarieven en pakketten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via info@bookdinners.nl of 033 – 303 65 15.

Minder stappen in het reserveringsproces

Meer actieve gebruikers op je website

Uit onderzoek is gebleken dat minder stappen in een reserveringsproces leidt tot meer actieve gebruikers. Door onze widget te gebruiken word jij direct boekbaar op je eigen website en zal het reserveringsproces verkort worden tot een 1-stap proces. Dit leidt volgens dit onderzoek tot 32% meer actieve gebruikers op jouw website.

100 foodlovers & chefs

Reserveerbaar bij smaakmakers

Gasten oriënteren zich anno 2020 op verschillende sites en via vele kanalen. Daarom willen wij zijn, waar de gast is. Door meer dan 100 samenwerkingen met populaire bloggers, influencers en chefs (onze smaakmakers), zijn onze restaurants niet alleen boekbaar op BookDinners, maar ook bij al onze partners. Zo profiteer je mee van het miljoenenbereik van onze smaakmakers!

 

Ook via Google boekingen ontvangen

Reserveerbaar via Google

Google is een belangrijk kanaal in het oriëntatie- en boekingsproces van de gast. Ontvang ook reserveringen via Google door de reserveringslink in te stellen. Zo kunnen gasten die zoeken op jouw restaurantnaam om een reservering te plaatsen, meteen doorklikken naar de juiste plaats op jouw website. In onze blog lees je hoe je de link instelt.

Deze bedrijven kozen al voor BookDinners