Het BookDinners account

Illu-Group_Dinner@no-background_v2

In deze handleiding vind je alle gegevens omtrent het gebruik van je restaurant account. Om aan de slag te gaan met BookDinners hebben we deze handleiding opgesteld, met alle ins & outs van BookDinners. Heb je toch nog vragen? Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 bereikbaar op 033 – 303 65 15 en per e-mail op info@bookdinners.nl.

Inloggen

Je hebt van ons inloggegevens (een e-mailadres en een wachtwoord) ontvangen via de e-mail. Hiermee heb je toegang tot je BookDinners account. Met deze inloggegevens kun je inloggen via bookdinners.nl/inloggen.

Wachtwoord vergeten

Wanneer je je wachtwoord vergeten bent vraag je eenvoudig een nieuw wachtwoord. Dit doe je door naar www.bookdinners.nl/wachtwoord-opnieuw-instellen te gaan. Vul hier het e-mailadres in en klik op volgende. Je ontvangt nu binnen enkele minuten een e-mail van ons met een verzoek om je wachtwoord te resetten.

Wachtwoord wijzigen

Je kunt een nieuw wachtwoord instellen door in te loggen op BookDinners. Vervolgens klik je bovenin het menu op:

1. Klik rechts op je profielfoto (account poppetje)
  2. Klik op mijn profiel
  3. Klik op profiel aanpassen
  4. Scroll iets naar onder en klik op accountinstellingen
  5. Klik op wachtwoord wijzigen
  6. Voer nu het oude wachtwoord in
  7. Voer nu een nieuw wachtwoord in
  8. Voer nog een keer je nieuwe wachtwoord in
  9. Klik op wachtwoord aanpassen
Schermafbeelding 2020-04-02 om 16.08.11
Schermafbeelding 2020-04-02 om 16.10.39

Meerdere gebruikers toegang geven

We kunnen meerdere personen aan jouw restaurant koppelen, zodat jij en andere personeelsleden boekingen kunnen beheren en jullie profiel kunnen aanpassen. Hiervoor moeten zij eerst een gast profiel aanmaken via BookDinners. Dit doe je door naar www.bookdinners.nl/registreer/email te gaan en de stappen te doorlopen.

Wij kunnen vervolgens dit profiel aan jullie restaurant account koppelen. Neem hiervoor contact op met ons via info@bookdinners.nl of 033 – 303 65 15.

Meerdere restaurants aan één profiel koppelen

Heb je meer dan één restaurant? Dan voegen wij graag alle restaurants toe aan jouw account, zodat je met één account toegang hebt tot alle restaurants. Hiervoor kun je ook contact opnemen met ons via info@bookdinners.nl of 033 – 303 65 15.

Andere artikelen lezen?

In onze kennisbank vind je whitepapers, onderzoeken, kennissessies & artikelen!

Inhoud