De verschillen in reserveringssystemen

Illu-Searching_App@No-background

De verschillen in reserveringssystemen

Tegenwoordig is de mogelijkheid tot online reserveren niet meer weg te denken bij een restaurant. Het zorgt er tenslotte voor dat men bij het maken van een reservering niet meer afhankelijk is van de beschikbaarheid van de restaurateur en dus ook direct een reservering maakt. Om te voorkomen dat men vervolgens alsnog elders gaat reserveren is het hierbij belangrijk dat de gast direct een reserveringsbevestiging ontvangt. Wanneer je alleen de optie hebt tot reserveringsaanvraag per contactformulier of mail haken veel gasten al gauw af, omdat ze direct zekerheid willen hebben. Wanneer de gast direct kan reserveren en een bevestiging ontvangt, zorgt dit er tegelijkertijd voor dat de restaurateur tijd overhoudt voor de gasten in het restaurant. 

Waarom kies je voor BookDinners?

Restaurateurs die het belangrijk vinden om online reserveerbaar te zijn, maar niet beschikken over de tijd en/of technische kennis zijn bij BookDinners al snel aan het juiste adres. Het systeem van BookDinners is gemakkelijk in gebruik en snel geïmplementeerd. De restaurateur kan gemakkelijk zelf zijn beschikbaarheid beheren en reserveringen inzien. Onder het beheren van beschikbaarheid valt ook onder andere het aantal couverts per reservering, spreiding en tijdslots. Tegelijkertijd is het systeem voor de gast ook heel overzichtelijk. De widget springt namelijk bij een bezoek aan de website direct in het oog en is vervolgens gemakkelijk in gebruik. De reserveringsbevestiging wordt direct verzonden naar zowel de restaurateur als de gast. 

De restaurateur kan vervolgens met het reserveringsoverzicht dat kan worden uitgedraaid zelf een tafelplanning maken en indien gewenst met tafels schuiven. BookDinners maakt het online reserveren gemakkelijk voor gast en restaurateur. 

Wanneer kies je voor een elektronisch reserveringsboek?

Wanneer het voor jou als restaurateur belangrijk is dat je reseveringssysteem je ook voorziet in een tafelplanning adviseren we je zeker om kennis te maken met onze reserveringspartners. Ook behoren wachtlijsten en aanbetalingen tot de mogelijkheden. Deze systemen bieden veel opties waardoor je een een zeer uitgebreide tool hebt. Hier tegenover staat echter dat het ook moeilijker in gebruik is en de kosten automatisch wat hoger uitvallen. 

BookDinners helpt je graag!

Voor meer informatie over de verschillende reserveringspartners van BookDinners, klik hier. Indien BookDinners het beste bij jouw restaurant lijkt te passen dan kun je op deze pagina meer informatie vinden over de reserveringswidget. We denken graag met jou mee, in onze kennisbank vind je hier handige artikelen en whitepapers over. Of wil je gewoon een keer sparren met ons? Stuur ons dan een e-mail op info@bookdinners.nl of bel ons op 033 – 303 65 15.

Andere artikelen lezen?

In onze kennisbank vind je whitepapers, onderzoeken, kennissessies & artikelen!

Inhoud