Bjorn Massop

Over Bjorn Massop

Biografie

Bjorn Massop begon zijn carrière als chef bij De Zwethheul, bekroond met twee Michelin sterren. Daarna switchte hij naar het kleinere Jachthuis in Hoog Soeren. Waarom? Bij Jachthuis kon Bjorn nieuwe facetten van het chef zijn leren. Met daarna restaurant Basiliek in Harderwijk en De Echoput heeft Bjorn Massop een flink cv opgebouwd. Inmiddels is Bjorn Massop sinds 2017 chefkok bij Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem.

Bjorn gaat voor AAA in zijn werk: Ambacht, Aandacht & Achterhoek. Hij kookt het liefst met producten van eigen bodem. De enorme gedrevenheid voor het vak en passie voor de Achterhoek hebben Bjorn voor 2018 het prestigieuze lidmaatschap van Jeunes Restaurateurs (JRE) opgeleverd. JRE chefs combineren talent voor koken met een passie voor de keuken en het gebruik van lokale producten.   

Bjorn Massop beter leren kennen

Wij vroegen al onze smaakmaker chefs om iets meer over zichzelf te vertellen.

Bij welk restaurant ben je op dit moment chef? Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem

Wat is je signature dish? Ree met blauwklaver Mirabel en postelijn.

Wat is je favoriete keuken? Klassiek Frans/Aziatisch

Meer van Bjorn van Massop

Op de BookDinners pagina van chef Bjorn Massop vind je zijn favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje op zijn BookDinners profiel. Ook kun je Bjorn Massop vinden op Instagram en Facebook. Ook vind je meer informatie over Hotel Villa Ruimzicht op Instagram, Facebook en hun eigen website.