Dennis Middeldorp

Over Dennis Middeldorp

Biografie

Patron cuisinier Dennis Middeldorp is als geboren Bosschenaar in 2008 begonnen in de Verwersstraat met circa 30 couverts. Het koken zit in zijn bloed. Hij weet van zijn hobby zijn dagelijks werk te maken. In 2011 heeft hij met zijn restaurant een Michelin ster ontvangen.

In 2017 is dit restaurant verhuisd naar het Jeroen Boschplein met een kruiwagen vol ervaring. De filosofie is nog altijd hetzelfde gebleven, maar in een modern jasje gestoken. Hij kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. Het eten moet spannend zijn zonder afbreuk te doen aan de authentieke smaak van de ingrediƫnten. Wederom is deze aanpak in zijn restaurant Sense, sinds 2019 bekroond met een Michelinster*.

Dennis Middeldorp beter leren kennen

Wij vroegen onze smaakmaker Dennis Middeldorp iets meer over zichzelf te vertellen.

Wat is je favoriete keuken? Een favoriete keuken heb ik niet. Mijn keuken heeft een Franse basis met een mondiale kijk op gerechten, producten en werkwijze. De wereld zit vol interessante mogelijkheden en iedere cultuur heeft iets interessants waar wij mee kunnen werken.

Wat is je signature dish? Ook dat is iets wat wij niet hebben. In de tien jaar dat ik bezig ben, is er nog nooit eenzelfde gerecht geserveerd. Uiteraard zijn er producten die jaarlijks terugkomen, maar altijd in combinatie met andere smaken en structuren.

Meer van Dennis Middeldorp

Op de BookDinners pagina van chef Dennis Middeldorp vind je zijn favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje op zijn BookDinners profiel. Ten slotte kun je restaurant Sense vinden op Instagram, Facebook en hun eigen website.

De lijstjes van Dennis Middeldorp kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Dennis Middeldorp!