Jeffrey de Vries

Over Jeffrey de Vries

Biografie

Jeffrey de Vries is trotse eigenaar van Whakamarie in Utrecht. Het menu van Whakamarie is een mix tussen de keukens van Peru, Japan, Korea en Mexico. Daarnaast is hij mede-eigenaar van het restaurant Loaded en KANTIEN, wat wordt omschreven als een stadsrestaurant met Hollandse inslag. Vrijwel alle producten waarmee wordt gewerkt bij KANTIEN komen uit de directe omgeving van Utrecht, waardoor je naar KANTIEN gaat voor heerlijke Hollandse gerechten!

Loaded is de nieuwe uitdaging van Jeffrey de Vries. Samen met drie anderen wilt Jeffrey de liefde voor festivalfood een plek geven in het restaurant. Ze hebben alle vier een passie voor goed eten, drinken en gastvrijheid. De kaart biedt een combinatie van toffe festival-stijl gerechten, waarbij gekozen kan worden uit vis, vlees en vega/vegan gerechten van all across the world!

Jeffrey de Vries beter leren kennen

Wij vroegen al onze smaakmakes om iets meer over zichzelf te vertellen.

Wat is de signature dish van jouw restaurants? “De signature dish bij KANTIEN is bloemkool op hooi gegaard, raapstelen, zoetzure botersaus en tarwegras. Bij Loaded zijn dat de Loaded kimchi fries.”

Wat is je favoriete keuken? “De Franse keuken met lokale producten is mijn favoriete keuken.”

Meer van Jeffrey de Vries

Op de BookDinners pagina van Jeffrey de Vries vind je zijn favoriete restaurants. Neem er snel een kijkje via onderstaande button! Ook kun je Jeffrey de Vries vinden op Instagram. Meer over KANTIEN vind je op Facebook, Instagram en op hun website. Ook Loaded vind je op Instagram en Facebook, plus hun eigen website.