Jonathan Zandbergen

Over Jonathan Zandbergen

Biografie

Jonathan Zandbergen is executive chef bij Restaurant Hotel Merlet in Schoorl. Jonathan Zandbergen is altijd op zoek naar de beste producten uit de omgeving, met daarbij respect voor het dier en de natuur. Hij houdt van bijzondere internationale smaken en de innovatieve Franse keuken.

De slowfood gedachte past goed bij Jonathan Zandbergen. Toch vindt Jonathan passie en toewijding en de manier waarop er met producten wordt omgegaan, het meest belangrijk. Jonathan zet dit door in de keuken van Merlet, waar mooie seizoensgerechten worden geserveerd in een werkomgeving waar lef en ambitie voorop staan.

Naast zijn werk als chef is Jonathan altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën. Door middel van zijn instructievideo’s over het bereiden van eten met échte producten wilt hij mensen enthousiast maken om gezonder en bewuster te gaan eten en leven. 

Jonathan Zandbergen beter leren kennen

Wij vroegen al onze smaakmaker chefs om iets meer over zichzelf te vertellen.

Bij welk restaurant ben je op dit moment chef? Restaurant Hotel Merlet in Schoorl

Wat is je signature dish? Ik heb niet echt signature dishes, maar wel een eigen ‘signature’. Dat zijn Franse basis, eigentijdse keuken en lokale producten.

Wat is je favoriete keuken? Franse keuken

Meer van Jonathan Zandbergen 

Op de BookDinners pagina van chef Jonathan Zandbergen vind je zijn favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje op zijn BookDinners profiel. Ook kun je Jonathan Zandbergen vinden op Instagram, Facebook en heeft hij een eigen website. Ook vind je meer informatie over Restaurant Hotel Merlet op Instagram, Facebook en hun eigen website.