Jozua Jaring

Over Jozua Jaring

Biografie

Jozua Jaring is Chef-kok en eigenaar van restaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem. Voorheen werkte hij onder meer bij De Hoop op d’Swarte Walvis in Zaandam, Vis & Ko in Haarlem en Chapeau!** in Bloemendaal. In september 2013 startte hij Ratatouille Food & Wine.

Verwacht bij Ratatouille Food & Wine een met zorg en creativiteit samengestelde menukaart, laagdrempeligheid, en het gebruik van exclusieve signatuurgerechten. Alles wordt tot perfectie bereid met exclusieve smaakpaletten, uitstekende wijnen en altijd gebruik van beschikbare seizoen producten.

In november 2014 werd Ratatouille Food & Wine bekroond met een Michelinster. Michelin noemde het restaurant bij de uitreiking van de eerste ster in 2014: “Een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.”

Jozua Jaring beter leren kennen

Wij vroegen al onze smaakmaker chefs om iets meer over zichzelf te vertellen.

Wat is je signature dish? “Mijn signature dish is uiteraard een ratatouille. Ik maak hem met gnocchi, parmezaan, courgette, molasse, babaganoush en basilicum. 

Wat is je favoriete keuken? “Mijn favoriete keuken is de Franse keuken met een moderne twist, zoals in mijn restaurant. “

Meer van Jozua Jaring

Op de BookDinners pagina van chef Jozua Jaring vind je zijn favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje op zijn BookDinners profiel. Ook kun je Jozua Jaring vinden op Instagram en Facebook. Neem daarnaast een kijkje op de pagina’s van Ratatouille Food & Wine (Instagram, Facebook en hun website).