Markus Heckermann

Over Markus Heckermann

Biografie

Markus Heckermann is chef van restaurant Loaded in Utrecht. Hij is geboren in Duitsland en heeft daar ook zijn opleiding tot kok gevolgd en afgerond. Hij werkt nu al ruim 15 jaar in de horeca (in de keuken) en elk niveau keuken is al eens langsgekomen, van sterrenzaken tot meer lowkey restaurants. In Utrecht werkte Markus eerder als Chef de Partie bij Hotel van der Valk en Restaurant Vaartsche Rijn.

Loaded is een restaurant waar je terecht kunt voor streetfood/festivalfood. Op de kaart vind je veel keuze uit vis, vlees en vega/vegan gerechten van all across the world. Het zijn veelal gerechten die goed zijn om gezellig samen te delen. Markus vindt het hierbij belangrijk dat elke gast dezelfde kwaliteit krijgt, ongeacht of het gaat om een vegetarisch of vegan gerecht gaat of een andere oorsprong heeft. Iedereen moet Loaded gelukkig en voldaan verlaten. 

Markus Heckermann beter leren kennen

Wij vroegen al onze smaakmaker chefs om iets meer over zichzelf te vertellen.

Bij welk restaurant ben je op dit moment chef? “Ik ben op dit moment chef bij Loaded in Utrecht.”

Wat is je signature dish? “Mijn signature dish is gerookte paddenstoelenragout met aardappels geserveerd met vegan chimmichurrie-cream en gefermenteerde knoflookchips.”

Wat is je favoriete keuken? “Mijn favoriet zijn gerechten uit de Aziatische fusion keuken.”

Meer van Markus Heckermann

Op de BookDinners pagina van chef Markus Heckermann vind je zijn favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje op zijn BookDinners profiel. Neem daarnaast een kijkje op de pagina’s van Loaded: Instagram, Facebook en hun website.