Mike Vrijdag

Over Mike Vrijdag

Biografie

Mike Vrijdag is sinds 1 juni eigenaar en chefkok van Lev by Mike, voorheen de Strandlodge. Mike werkte hiervoor bij Villa Ruimzicht in Doetinchem en bij De Beukenhorst in Winterswijk. Ook is Mike souschef geweest bij Het Koetshuis in Bennekom en chef te partie bij De Bokkedoorns in Overveen. Daarnaast werkte hij bij Juliana in Valkenburg. Mike kookt graag met seizoens- en streekproducten.

In 2016 werd Strandlodge bekroond met een Michelin ster en werd dit restaurant een ‘onontdekt pareltje’ genoemd, wat bij Mike en zijn personeel voor veel vreugde en een feestje zorgde. 

In 2017 opende Mike Vrijdag samen met Kees Hensen, van de Horeca Inspiratie Maatschappij, en Marlon Natrop, restaurantmanager van Villa Ruimzicht, ook Foodbar Lev in Doetinchem. Mike Vrijdag is smaakbewaker van Foodbar Lev. Hij maakt de kaart, proeft en geeft advies aan het team. Bas Nabbe is de chefkok van Foodbar Lev. In 2018 kreeg Lev een Bib Gourmand van Michelin. 

Mike Vrijdag beter leren kennen

Wij vroegen al onze smaakmaker chefs om iets meer over zichzelf te vertellen.

Bij welk restaurant ben je op dit moment chef? Ik ben op dit moment chef en eigenaar van Strandlodge Winterswijk

Wat is je signature dish? “Geile griet”: gegrilde grietfilet met gepocheerde oester en gele garnituren en sauzen

Wat is je favoriete keuken? Internationale streekkeuken

Meer van Mike Vrijdag

Op de BookDinners pagina van chef Mike Vrijdag vind je zijn favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje op zijn BookDinners profiel. Ook kun je Mike Vrijdag vinden op Instagram en Facebook. Neem daarnaast een kijkje op de pagina’s van Strandlodge Winterswijk: Instagram, Facebook en hun website.