BookDinners Serveert – 5 aug 2019

Illu-Romantic_Dinner@no-background

BookDinners Serveert

Het nieuwste concept, BookDinners Serveert, vond voor de eerste keer plaats op maandag 5 augustus 2019 bij Basecamp in Utrecht. BookDinners Serveert staat in het teken van kennis uitwisseling in combinatie met lekker eten en drinken. Er waren ruim 50 restaurateurs aanwezig van 18:00 tot 21:00 uur.

De onderwerpen

Het was een informatieve en inspirerende avond op 5 augustus. De volgende onderwerpen kwamen aan bod:

  • De directeuren van BookDinners trapte de avond af met een welkomstwoord en presentatie over de huidige veranderingen in de online wereld voor restaurants. Daarbij werden de mogelijkheden en nieuwe diensten van BookDinners gepresenteerd.
  • De tweede presentatie deze avond werd verzorgd door Cityguys. Zij presenteerden hoe jij je restaurant kunt profileren in het huidige online speelveld.
  • De presentaties werden afgewisseld met een 6-gangen walking dinner, verzorgd door sterrenchef Jonathan Zandbergen van restaurant Merlet*. 

Over Cityguys

Cityguys is een lifestyle, hotspots en reisplatform voor mannen met een focus op hospitality in steden. Bij Cityguys zoeken ze uit waar je heen moet voor een lekker biertje, een goede hamburger, een smakelijke cocktail, voor fine dining en meer. Hun doel is om dagelijks mensen te inspireren om zelf op pad te gaan met vrienden, vriendinnen of familie en de leukste plekken te ontdekken. Meer over Cityguys >

Over Jonathan Zandbergen

Jonathan Zandbergen is executive chef bij Restaurant Hotel Merlet in Schoorl. Jonathan Zandbergen is altijd op zoek naar de beste producten uit de omgeving, met daarbij respect voor het dier en de natuur. Hij houdt van bijzondere internationale smaken en de innovatieve Franse keuken.

De slowfood gedachte past goed bij Jonathan Zandbergen. Toch vindt Jonathan passie en toewijding en de manier waarop er met producten wordt omgegaan, het meest belangrijk. Jonathan zet dit door in de keuken van Merlet, waar mooie seizoensgerechten worden geserveerd in een werkomgeving waar lef en ambitie voorop staan. Lees meer >

Andere kennissessies bekijken?

In onze kennisbank vind je alle kennissessies, maar ook whitepapers, onderzoeken & artikelen!

Inhoud