Cityguys

De mannen van Cityguys willen mensen zoveel mogelijk bij elkaar brengen op toffe locaties.

Over Cityguys

Cityguys is een lifestyle, hotspots en reisplatform voor mannen met een focus op hospitality in steden. Bij Cityguys zoeken ze uit waar je heen moet voor een lekker biertje, een goede hamburger, een smakelijke cocktail, voor fine dining en meer. Hun doel is om dagelijks mensen te inspireren om zelf op pad te gaan met vrienden, vriendinnen of familie en de leukste plekken te ontdekken.

De founders van Cityguys zijn Roger en JP, die elkaar leerden kennen via Twitter en samen steeds meer hotspots gingen bezoeken. Inmiddels bestaat Cityguys ook uit Rens, Steven en Matthijs en zoeken zij samen naar de tofste plekken. Hun zoektocht begon in Amsterdam, maar breidt zich inmiddels ook uit tot Rotterdam en andere Nederlandse steden. De Cityguys reizen ook samen en vloggen over toffe plekken in steden zoals Lissabon, New York en Berlijn.

Neem via onderstaande button een kijkje op de persoonlijke BookDinners pagina van Cityguys. Hier vind je lijstjes met de (volgens hen) leukste en beste restaurants in Amsterdam, Rotterdam en meer steden. Cityguys is ook te vinden op Facebook en op Instagram als @cityguysBezoek ook vooral hun website. Hier vind je hun maandguides met elke maand de nieuwe leuke plekken in de stad.

De lijstjes van Cityguys kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Cityguys!