Over BookDinners

BookDinners: de nieuwe manier van restaurants ontdekken

Waarom BookDinners voor jou?

Duizenden restaurants om uit te kiezen in Nederland, maar hoe vind je het geschikte restaurant voor een bepaalde gelegenheid? BookDinners biedt hiervoor de uitkomst!

Met onze unieke zoekmachine kom je snel tot relevante zoekresultaten. Gevonden restaurants sla je vervolgens direct op in persoonlijke lijstjes in je BookDinners profiel. Aan de hand van deze opgeslagen restaurants tonen we je nieuwe restaurants naar jouw smaak en interesses. Zo creëer je je persoonlijke online restaurantgids en heb je voor elk moment een passend restaurant direct bij de hand!

Nog meer inspiratie nodig? Volg dan de lijstjes van onze smaakmakers, zoals foodbloggers en chefs, voor hun aanbevelingen. Voeg daarnaast je vrienden toe zodat jullie eenvoudig elkaars online restaurantgids in kunnen zien. Zo help je elkaar met het ontdekken van de leukste plekken. Restaurant gevonden? Op BookDinners check je direct of er nog een tafel vrij is en plaats je je reservering.

Waarom BookDinners voor restaurateurs?

BookDinners, als initiatief van, voor en door restaurants, benut de kans in de markt om samen met Koninklijke Horeca Nederland en de Samenwerkende Horeca Ketens de nieuwe manier van restaurants ontdekken te lanceren.

In de restaurantwereld is het een oerwoud. Bestaande partijen worden namelijk steeds groter en het wordt op den duur onmogelijk hun macht te doorbreken. Restaurants zijn hierdoor genoodzaakt in zee te gaan met tussenpartijen. Zij hebben vaak een los businessmodel dat haaks staat op een eerlijke consumentenervaring en zadelen de restaurateur op met hoge kosten, door de variabele vergoeding per reservering.

Wij doen dit anders. BookDinners is een vernieuwende, sociale restaurantgids met feiten en meningen van bekenden en vrienden. En dat alles uiteraard met de reserveringsmogelijkheid, telefonisch, online via BookDinners of via de aangesloten reserveringspartners. We rekenen geen kosten per couvert, we zijn volledig transparant en dat alles voor een vast bedrag van € 15.- per maand.