Het sociale restaurantplatform

Op BookDinners vind en boek je het grootste aanbod aan restaurants door heel Nederland. Door onze handige zoekfunctie vind je altijd direct bij welk restaurant in jouw regio nog plek is!

BookDinners-reserveringsplatform-voor-restaurants

Het grootste aanbod door heel Nederland

Vind én boek de restaurants in jouw regio

Op BookDinners zoek je gemakkelijk op je stad, de dag en het tijdstip waarop je wilt eten. Zo zie je in een handomdraai welke restaurants er nog een tafeltje voor je vrij hebben. Specifiek op zoek naar een leuke borrelplek of een restaurant voor een smakelijke hamburger? Geen probleem! Gebruik de ‘Filter’-optie om al je wensen door te geven. Zo kom je uiteindelijk uit bij het restaurant dat helemaal past bij jouw wensen!

BookDinners-reserveringsplatform-voor-restaurants

Altijd de beste tips in je mailbox?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en we sturen je iedere maand de beste tips voor elke gelegenheid en leuke lijstjes van (nieuwe) restaurants in jouw regio!

Bouw jij mee aan een eerlijke horeca?

Van, voor en door de horeca

BookDinners is een collectief van, voor en door de horeca; opgericht met de horeca branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en grote restaurantketens zoals de Beren en The Harbour Club. Samen streven we naar een eerlijke horeca; op BookDinners betaalt het restaurant geen variabele kosten per reservering, wordt eerlijke restaurantinformatie gedeeld en bieden we een eerlijk reviewsysteem. De reviews die je ziet zijn alleen van daadwerkelijke gasten!

online marketing online ondersteuning restaurant bookdinners
Brandbook_Bookdinners_phones_2019

De beste tips voor jou

Altijd restaurantinspiratie bij de hand

Op BookDinners kun je je favoriete restaurants en plekken waar je nog heen wilt opslaan in eigen lijstjes. Aan de hand van deze opgeslagen restaurants tonen we je nieuwe restaurants die passen bij jouw smaak. Nog meer inspiratie nodig? Volg de lijstjes van onze smaakmakers, zoals bekende foodbloggers en chefs, voor hun aanbevelingen. Ook kun je je vrienden toevoegen en elkaars online restaurantgids bekijken!

Brandbook_Bookdinners_phones_2019

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: