Bier Butler

Bier Butler is dé specialist op het gebied van bier & spijs en jouw inspiratiebron voor de lekkerste bier en food combinaties.

Over Bier Butler

Bier Butler, een initiatief van alle bierbrouwers van Nederland, is dé specialist op het gebied van bier & spijs. Het platform is jouw inspiratiebron voor de lekkerste bier en food combinaties. Met de tips, ideeën en suggesties van Bier Butler vind jij eenvoudig dat ene restaurant waar de keuze in bier enorm is, gecombineerd met een smaakvol diner.

Nederland telde in 2018 maar liefst 520 brouwerijen en daarmee is de Nederlandse biercultuur volop in ontwikkeling. Bij Bier Butler tonen ze je de veelzijdigheid van bier en smaken die je eindeloos blijven verrassen. Ga op ontdekkinstocht en laat je verrassen door de oneindige combinaties van bier & spijs.

Neem via onderstaande button snel een kijkje op het BookDinners profiel van Bier Butler. Hier vind je hun lijstjes met de lekkerste restaurants in diverse regio’s waar je terecht kunt voor goed bier en heerlijk eten. Bier Butler is ook te vinden op Facebook en heeft zelfs een eigen app waar ze je inspireren met de beste bier & spijs combinaties. Je kunt de app downloaden via de app store of via hun website. Neem zeker een kijkje!

De lijstjes van de Bier Butler kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van de Bier Butler!