Den Haag Hotspots

Den Haag Hotspots is een blog over de hipste tentjes in Den Haag. Of je nu toerist bent in eigen stad, of een weekendje weg bent.

Over Den Haag Hotspots

Den Haag Hotspots is een blog over de hipste tentjes in Den Haag. Voornamelijk cafés, restaurants en lunchrooms. Maar zo hier en daar ook een toffe winkel of salon. Deze blog is bedoeld voor alle jonge, ambitieuzelingen die Den Haag willen ontdekken. Of je nu toerist bent in eigen stad, of eenmalig een weekendje weg bent.

Max en Gillian gaan graag op pad om de leukste tentjes in Den Haag voor jou op een rij te zetten. Naast dat zij genieten van alle gerechten, slaan zij met regelmaat ook de laptop open in de cafés. Want als ZZP’er werk je vaak flexibel in horecagelegenheden. Daarvoor heb je wel wifi, lekker eten en toffe bediening voor nodig! Den Haag Hotspots focust zich daarom op horeca waar je zowel privé als zakelijk terecht kunt.

Op de BookDinners pagina van Den Haag Hotspots vind je hun favorieten in Den Haag en omstreken. Neem via de button hieronder snel een kijkje op hun BookDinners profiel. Ook kun je Den Haag Hotspots vinden op Instagram, Pinterest en hun eigen website.

De lijstjes van Den Haag Hotspots kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Den Haag Hotspots!