HTSPT 

HTSPT inspireert op het gebied van food, lifestyle en travel. Zowel nationaal als internationaal.

Over HTSPT

HTSPT is een online platform – met een handige hotspot-database – dat bezoekers inspireert op het gebied van food, lifestyle en travel. Bij HTSPT vind je snel de beste aanraders voor fijne restaurants, unieke hotels, gezellige lunchrooms en bijzondere boutiques. HTSPT startte begin 2015 op Instagram om de leuke plekjes in Rotterdam te delen. Inmiddels is HTSPT flink gegroeid en wordt er samen met een klein team geschreven over allerlei steden, ook internationaal. Van Amsterdam, naar Parijs en Sevilla. Praktisch en persoonlijk!

Klik op onderstaande button en neem een kijkje op de persoonlijke pagina van HTSPT op BookDinners. Daarnaast is HTSPT ook te vinden op Facebook en verschillende Instagramaccounts; @HTSPT is het hoofdaccount, @HTSPT_Rotterdam het grootste stadsaccount. Op hun website vind je nog veel meer tips.

De lijstjes van HTSPT kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van HTSPT!