Insta Den Bosch

Instadenbosch is de moderne cityguide door locals voor iedereen die geïnteresseerd is in de bourgondische stad Den Bosch!

Over Instadenbosch

Instadenbosch is de moderne cityguide door locals voor iedereen die geïnteresseerd is in de bourgondische stad van het zuiden: Den Bosch! Of je nu gewoon op zoek bent naar de leukste plekjes en tofste hotspots van de stad of je een reiziger bent die het beste uit zijn reis wil halen: bij Instadenbosch is alles te vinden over Den Bosch.

De founders van Instadenbosch bestaan uit de drie Bosschenaren Jasper, Maarten en Olivier.

De liefde voor de stad Den Bosch en het vastleggen van alles wat zich in de stad afspeelt is de reden geweest waarom zij in augustus 2016 hebben besloten de krachten te bundelen en het Instagram account @instadenbosch te starten. Ze willen graag iedereen laten zien waarom zij Den Bosch de tofste stad van Nederland vinden.

De mannen van Instadenbosch laten niet alleen de mooiste plekjes van de stad zien, maar ze brengen je ook op de hoogte van de leukste festivals die in de stad plaatsvinden en de hotspots waar je echt eens een kijkje moet gaan nemen.

Den Bosch wordt ook niet voor niks als een gezellige bourgondische stad bestempeld. Want culinair genieten, dat kan zeker in deze stad. De stad heeft een bruisend centrum met tal van leuke kroegjes en restaurantjes. In de stad zijn een er drie populaire restaurantgebieden te vinden: de Uilenburg, de Korte Putstraat en de Parade. Maar ook buiten deze gebieden kun je bourgondisch genieten!
De mannen nemen je graag mee door de stad en de leukste plekken om een lekker biertje te drinken of een hapje te gaan eten.

Nieuwsgierig geworden? Neem via onderstaande button een kijkje op de persoonlijke BookDinners pagina van Instadenbosch. Hier vind je lijstjes met de (volgens hen) leukste en beste restaurants in Den Bosch. Instadenbosch is ook te vinden op Instagram als @instadenbosch en Facebook. Bezoek ook vooral hun website. Hier vind je de mooiste foto’s van Den Bosch, de bezienswaardigheden en evenementen in de stad en zelfs een webshop met de tofste Bossche producten.

De lijstjes van Instadenbosch kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Instadenbosch!