My Happy Kitchen

Anne-Marie van My Happy Kitchen deelt op haar blog haar liefde voor koken, eten, reizen, lifestyle & beauty.

Over My Happy Kitchen

My Happy Kitchen & Lifestyle is opgericht door Anne-Marie, parttime blogger en fulltime levensgenieter en optimist met een sterk gevoel voor nostalgie.

Op haar blog deelt zij haar passie voor koken, eten, reizen en alles wat het leven net wat leuker en sprankelend maakt. Je vindt er lekkere recepten, handige tips en reviews van restaurants en producten.

Anne-Marie is dol op alles wat nieuw en trendy is en tegelijkertijd gefascineerd door de geschiedenis. Niet omdat vroeger alles beter was, maar om het verhaal van een merk of product te vertellen.

Op de BookDinners pagina van My Happy Kitchen vind je de favoriete restaurants van Anne-Marie. Neem via de button hieronder snel een kijkje. Ook kun je My Happy Kitchen vinden op Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest en haar eigen website.

De lijstjes van My Happy Kitchen kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van My Happy Kitchen!