OpstapmetLisa

OpstapmetLisa gaat voor jou op zoek naar de leukste uitjes in Nederland. De restaurants die zij tegenkomen, delen ze graag!

Over OpstapmetLisa

Opstapmetlisa.nl is hét online platform voor vrouwen vanaf 30+ die op zoek zijn naar beleving en willen genieten van de leuke en mooie dingen die het leven te bieden heeft. Voor deze vrouwen is het team van OpstapmetLisa continu op zoek naar unieke plekjes, leuke activiteiten, speciale festivals, bijzondere hotels en restaurants, culturele locaties, workshops, delicatessenwinkels en boetiekjes. En natuurlijk schrijven de blogsters over de ervaringen die zij tijdens hun ontdekkingstocht opdoen.

OpstapmetLisa is in 2016 van start gegaan en heeft haar focus in de eerste instantie gelegd in de Randstad. In de laatste jaren is zowel de lezeressengroep en het bereik flink gegroeid en vind je leuke tip voor uitjes door het hele land verspreid. OpstapmetLisa deelt haar tips op Facebook, Instagram en haar website. Op deze laatste vind je hun tips per stad of regio, maar ook op thema. Dus een overzicht van de restaurants die zij aanbevelen heb je zo gevonden! Ook vind je leuke tips voor evenementen op de evenementenkalender.

Op de BookDinners pagina van OpstapmetLisa vind je al hun favoriete restaurants, door heel Nederland heen. Neem snel een kijkje!

De lijstjes van OpstapmetLisa kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van OpstapmetLisa!