SupriSeat

Via SurpriSeat boek je in Amsterdam of Rotterdam een verrassingsdiner bij een nader te onthullen restaurant!

Over SurpriSeat

Verrassend uiteten met SurpriSeat: hoor twee uur vooraf waar je reservering staat! Met SurpriSeat.nl eet je een verrassingsmenu bij een restaurant dat op basis van een persoonlijk profiel wordt gematcht. Je beslist zelf wanneer je uiteten wilt gaan en dan kan de voorpret beginnen! SurpriSeat staat gelijk aan genieten zonder keuzestress: eenmalig of maandelijks een andere restaurantontdekking en quality time met jouw dinergezelschap. Beschikbaar in Amsterdam en Rotterdam!

Het restaurant is op de hoogte van je komst en serveert minimaal twee gangen die binnen het verrassingsarrangement vallen. Natuurlijk is het mogelijk om enkele keukens uitsluiten en dieetwensen en/of allergieën door te geven. Deze restaurants zijn allemaal hand picked door onze SurpriSe specialisten, verrassend qua sfeer, locatie en service en serveren natuurlijk finger licking good food! Met een SurpriSeat beleving blijf je ontdekken, want je ontvangt ook nog tips met to do’s in de omgeving voor na het diner.

Neem via onderstaande button een kijkje op de persoonlijke BookDinners pagina van SurpriSeat. Hier vind je lijstjes met de (volgens hen) leukste en beste restaurants door heel Nederland. SurpriSeat is ook te vinden op Facebook en op Instagram als @surpriseatnl. Bezoek ook vooral hun website voor alles wat te maken heeft met heerlijk eten en food verrassingen!