The Green Happiness

Merel en Tessa van The Green Happiness delen op hun blog gezonde recepten en fijne hotspots in binnen- en buitenland.

Over The Green Happiness

The Green Happiness is een voedingsblog opgericht door Merel en Tessa. Op hun website vind je veel inspiratie en informatie over wat voeding met jou kan doen. Je vindt er tips, gezonde en plantaardige recepten en fijne hotspots in binnen- en buitenland.

Hun missie is jou te inspireren om bewuster te eten en je daardoor energieker, stralender en sexier te laten voelen! Het draait hen niet alleen om gelukkiger worden, maar ook om een positieve invloed te hebben op het milieu, de dieren en de planeet.

Kijk op de pagina ‘hotspots’ voor tips en reviews van de leukste restaurants die ze zijn tegengekomen tijdens hun stedentrips. Het is voor hen belangrijk dat de hotspots vegan opties op de kaart hebben staan of dat op verzoek goed klaar kunnen maken.

Op de BookDinners pagina van The Green Happiness vindt je hun favorieten door heel Nederland heen. Neem via de button hieronder snel een kijkje. Ook kan je The Green Happiness vinden op Facebook en Instagram. Bezoek ook zeker hun website.

De lijstjes van The Green Happiness kan je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van The Green Happiness!