When In Utrecht

When in Utrecht houdt je op de hoogte van al het moois in Utrecht. Van food tot winkelen, borrelen en meer! 

Over When in Utrecht

Bij When in Utrecht hopen ze iedereen te inspireren – locals, expats, en touristen – die net zo gepassioneerd zijn over Utrecht zoals zij zelf zijn. When in Utrecht is zoals je persoonlijke addressenboek, of dagboek, waar de meiden van When in Utrecht je op de hoogte houden van alles dat gebeurt in deze mooie stad. Van food tot leuke plekken om te shoppen, te drinken of te slapen. En neem er een koffie bij; vergeet dat niet!

When in Utrecht is gestart door Kavita. Kavita verhuisde in 2017 naar Baarn en heeft haar blog overgegeven aan Laura. Het team van When in Utrecht bestaat inmiddels uit vijf meiden: Laura, Maaike, Esmee, Michelle en Daphne. Allemaal net zo enthousiast over Utrecht en om de Utrechtse parels te delen met hun publiek!

De beste Utrechtse restaurants, toffe lunchplekken, goede hotspots om te borrelen en meer vind je ook op BookDinners. Neem via de button hieronder snel een kijkje op het BookDinners profiel van When in Utrecht. Daarnaast is When in Utrecht ook te vinden op Facebook en Instagram. Neem natuurlijk ook een kijkje op hun website!

De lijstjes van When in Utrecht kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van When in Utrecht!