WijnSpijs

WijnSpijs is dé kenner op het gebied van culinaire gerechten gecombineerd met de lekkerste wijnen.

Over WijnSpijs

WijnSpijs is dé kenner op het gebied van culinaire gerechten gecombineerd met de lekkerste wijnen. De WijnSpijs Wandeling is al meer dan zeven jaar dé culinaire ontdekkingstocht. De WijnSpijs Wandeling is een culinaire wandeling op zondagmiddag, waarbij je van 12:00 uur tot 17:00 uur de leukste restaurants van je favoriete stad ontdekt. Elk restaurant serveert een signature dish met een bijpassend glaasje wijn. 

Inmiddels ‘zit’ WijnSpijs in meer dan zestig steden in Nederland en werkt samen met de leukste en beste ondernemers van meer dan 500 toprestaurants. Naast wandelingen zijn er wijncursussen (op alle niveau’s) bijgekomen in samenwerking met Jeroen van WijnStudio, WijnReizen, Op Maat Bedrijfsuitjes, Walking Dinners en een WijnSpijs Magazine boordevol wijnkennis, kookinspiratie en de nieuwste hotspots.

Neem via onderstaande button een kijkje op de persoonlijke BookDinners pagina van WijnSpijs. Hier vind je lijstjes met de (volgens hen) leukste en beste restaurants door heel Nederland. WijnSpijs is ook te vinden op Facebook en op Instagram als @wijnspijs. Bezoek ook vooral hun website voor alles wat te maken heeft met heerlijk eten en goede wijn!