Travel Rumors

Via Travel Rumors bieden ze je de wereld aan foto’s en verhalen vanuit hun eigen ervaring, passie en dromen.

Over Travel Rumors

Travel Rumors. Oftewel, reis geruchten. Een gerucht is iets dat je hoort en daarom denkt te weten, niet wil of mag vertellen, maar dat toch doet. Reisgeruchten gaan verder dan dat. Je hoort niet alleen iets. Je beleeft of voelt het bijna. Of het gerucht begint bij jezelf. Je ziet het voor het eerst, voelt het, beleeft het en je zal het nooit vergeten. Je stelt jezelf de vraag: ga ik dit stil houden en er zelf van genieten of gaat me dat niet lukken? Als je voor het laatste kiest, is je travel rumor een feit.

En waarom zouden ze bij Travel Rumors iets stil houden? Waarom anderen niet laten genieten van dat wat zij zelf ervaren hebben? Unieke belevenissen op unieke plekken. Die ervaringen willen ze graag delen. En soms is iets zó mooi, zó fijn en zó goed, of juist zó slecht, dat ook zij het niet stil kunnen houden.

Bij Travel Rumors nemen ze jullie daarom mee op reis. Via Travel Rumors bieden ze jou de wereld aan foto’s en verhalen vanuit hun eigen ervaring maar ook vanuit hun passie en dromen. Reis jij met hen mee?

Op de BookDinners pagina van Travel Rumors vind je hun favorieten door heel Nederland heen. Neem via de button hieronder snel een kijkje en ontdek de leukste restaurants. Ook kun je Travel Rumors vinden op Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest en hun eigen website. Bekijk ook zeker hun magazines vol reisinspiratie!

De lijstjes van Travel Rumors kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Travel Rumors!