KHN-logo-wit1

100% coronaproof met BookDinners

In samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland biedt BookDinners je de mogelijkheid om commissievrij online reserveerbaar te zijn en volledig inzicht te hebben in de gastgegevens! 

Spreiding (4)

Voor een vast bedrag van 25 euro per maand

Nu ook via Google Reserve

Je online reserveringen optimaal en voordelig inrichten? Via BookDinners wordt jouw restaurant of café online reserveerbaar op 4 kanalen. Je eigen website, Facebook, BookDinners.nl en sinds deze maand ook via Google Reserveren. Dit is tegenwoordig het belangrijkste oriëntatie- en boekingskanaal van de gast. Dit voor het kleine bedrag van 25 euro per maand, zonder afdracht per persoon. Door reserveerbaar te zijn op de belangrijkste kanelen, behoud je je reserveringen, maar bespaar je flink op onnodige commissiekosten!

Spreiding (4)

In een eenvoudige en persoonlijke backoffice

Beschikbaarheid afgestemd op jouw zaak

Door via BookDinners tijdblokken met eindtijd in te voeren, spreid jij je gasten over de dagdelen en haal jij maximaal rendement uit je tafels. De beschikbaarheid die je doorgeeft, nemen wij automatisch over op alle vier de kanalen. Gemaakte reserveringen ontvang je per e-mail en ook vind je reserveringsoverzicht in de backoffice. Aangezien service bij BookDinners hoog in het vaandel staat, richten we graag je instellingen telefonisch met je in op basis van jouw wensen!

Reserveringswidget-BookDinners-scherm
Welkom! (1)

100% coronaproof met BookDinners

Compleet inzicht in alle gastgegevens

Met onze nieuwe module ‘Gast Check-in’ vragen we vooraf aan het bezoek, of aan de deur met QR-code, de gegevens van alle tafelgenoten en een gezondheidscheck. Is alles in orde? Dan krijgt de gast een groen scherm, welke eenvoudig bij de ingang getoond kan worden. Makkelijk werkbaar voor voor werknemers en direct zichtbaar of de registratie is geslaagd. Dit voorkomt vragen aan de deur, opstoppingen en additioneel werk!

Voor eenmalig € 49,95 maak je onbeperkt gebruik van Gast Check-in voor jouw restaurant of café.

Welkom! (1)

Aan de slag met BookDinners

Meld je hier aan!

Laat snel je gegevens achter, dan bellen wij je deze week om alles door te spreken. Zo kunnen we jouw online reserveringen zo snel mogelijk goed inrichten!

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: