Geef reserveringen een boost met Google Reserveren

Commissievrij reserveringen ontvangen op dit super belangrijkste kanaal? Dat kan! Via BookDinners ontvang je ook reserveringen via Google.

Google Reserveren

Het grootste restaurant oriëntatie platform

Google belangrijker dan ooit

Dat Google een belangrijk kanaal is weten we allemaal. Maar hoe belangrijk is Google in de restaurantwereld? Uit onze Restaurant Monitor 2024 blijkt dat 53% van de gasten hun keuze voor een restaurant maakt via Google of Google Maps. Dit is groter dan alle boeking-, vergelijking- en dealwebsites bij elkaar! Google is dus enorm belangrijk voor jouw restaurant. En BookDinners maakt het mogelijk dat ook jouw restaurant hier direct te reserveren is, zonder afdracht per couvert!

Google Reserveren

Met de blauwe reserveerbutton

Reserveren in Google

Wie in Google of Google Maps zoekt op jouw restaurantnaam komt aan de rechterkant jullie Google Bedrijfsprofiel tegen. Hier kan BookDinners een blauwe reserveerbutton toevoegen, waarmee jouw restaurant direct en commissievrij te reserveren is in Google. Dit betekent dat gasten geen extra stappen hoeven te nemen en de reservering in een handomdraai is geplaatst. Hierdoor schiet de omzet van je restaurant omhoog zonder dat je extra kosten maakt!

Reserveren in Google
online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Commissievrij en zonder verborgen kosten

Online te reserveren op al jouw kanalen

Wil jij dat jouw restaurant in Google te reserveren is? Dat kan met een BookDinners lidmaatschap inclusief reserveringswidget. Dit betekent voor jou dat je je reserveringen bij BookDinners moet activeren. Wij verzorgen vervolgens een reserveerbaar profiel op BookDinners, een module op je eigen website én Google Reserveren!

Heb je al een BookDinners basis lidmaatschap? Je huidige lidmaatschap upgrade je voor slechts 10 euro per maand. Zo ben jij voor maar 27 euro per maand (commissievrij) te reserveren op alle belangrijke online kanalen!

online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Waar wacht je nog op?

Schakel Google reserveren in!

Wil je binnen de kortste keren te reserveren zijn op BookDinners, je eigen website én in Google? Sluit je aan bij ons restaurant netwerk of upgrade je huidige lidmaatschap voor slechts 12 euro per maand extra!

Laat snel je gegevens achter en één van onze medewerkers neemt contact op om je reserveringen in orde te maken!

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: