Het vernieuwde BookDinners

Het vernieuwde BookDinners

Wow! Er gebeurt op dit moment erg veel bij BookDinners! Dat vinden we een leuke reden om een update te schrijven om ook jou als gebruiker op de hoogte te brengen.

Even terugkijken

BookDinners is in november 2015 opgericht om een alternatief te bieden voor de restaurant websites die een variabele vergoeding per reservering vragen. Als gast merk je daar weinig aan, maar voor de restaurateur is het erg vervelend als elke reservering je al snel €1,50 per persoon kost. Doordat BookDinners ervoor gekozen heeft om geen variabele vergoeding te vragen per reservering, vond ook de branchevereniging, Koninklijke Horeca Nederland (KHN) ons initiatief hét platform om te ondersteunen. In januari 2018, tijdens de vakbeurs Horecava, werd BookDinners en de samenwerking met KHN groots gelanceerd. Dit heeft enorm veel persaandacht tot gevolg gehad, omdat de variabele vergoeding een groot thema is bij restaurants op dit moment.

Hoe moeten we restaurants kiezen?

Bij BookDinners zijn we ervan overtuigd dat het kiezen van een restaurant vooral te maken heeft met het bieden van relevantie tijdens je zoektocht. De mensen met wie je naar een restaurant gaat zijn vaak verschillend, de gelegenheid waarom je in een restaurant verblijft ook. Zelfs, begrijpelijk, waar je zin in hebt wisselt ook vaak. Je hebt gewoon niet één favoriet, maar meerdere, namelijk per gelegenheid en moment. Vaak vraag je mensen die je kent, naar adviezen voor het perfecte restaurant. Zij vragen met wie je gaat en waarvoor het is. Logisch. Waarom gebeurt dit online nergens? 

Vanaf juli 2018 is dit wel anders. Met een innovatieve nieuwe website, leren we je wensen kennen. Door jouw wensen stelt BookDinners je relevante restaurants voor. Je vindt er je vrienden en hun aanraders en je volgt lijstjes van personen waar jij de voorkeuren van deelt. En door al deze acties leren wij je steeds beter kennen en kunnen we je beter helpen met je keuze. Super relevant en hartstikke makkelijk. BookDinners, jouw restaurants! 

In de komende maanden houden we je via dit blog op de hoogte van alle vorderingen die we maken en laten we je alvast een kijkje in de keuken nemen van het vernieuwde platform. Ons aanbod aan restaurants is inmiddels de 3300 gepasseerd, maar het kan natuurlijk zijn dat we jouw favoriete restaurant nog niet hebben. Attendeer ons gerust door een mail te sturen naar info@bookdinners.nl

Geniet van het mooie weer op een terrasje, kijk bij onze voorjaarsspecials of we een mooie aanbieding bij jou in de buurt hebben en tot snel!

Groeten, 
van het hele BookDinners team!

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen